(021) 423 6969
0744 313 233 | 0767 311 744


Str. Doina, Nr. 17, Sector 5,
în incinta ComatChim

Reparații Asigurări

Colaborând cu toate societățile de asigurări autorizate să încheie asigurări pentru autovehicule, vă stăm la dispoziție pentru remedierea defectiunilor aparute la autoturismul dumneavoastră ca urmare a unor evenimente nedorite.

Dotările tehnice ne permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcție, si de frânare. Aceste reparații se realizează prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu (colaborare cu distribuitorii renumiți).

Pentru realizarea acestor operațiuni, mecanicii noștri sunt sub atenta supraveghere a șefului de service și utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu.

Dosar Daune Auto

În primul rând trebuie precizat că puteți alege orice service auto pentru efectuarea reparațiilor, indiferent dacă acesta se află sau nu pe lista unităților cu care societatea de asigurare colaborează.

Pentru a putea obține despăgubirile cuvenite dacă mașina v-a fost avariată într-un accident auto, va trebui să întocmiți un dosar de daune și să vă adresați societății de asigurare la care șoferul vinovat de accident are încheiataă polița RCA.

În general, actele necesare pentru deschiderea unui dosar de daune sunt:

  • Formularul de constat amiabil sau procesul verbal eliberat de Poliție, în original;
  • Actul de identitate și permisul de conducere al șoferului autoturismului avariat;
  • Copie a actului de identitate și a permisului de conducere al șoferului vinovat de producerea accidentului;
  • Cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a autoturismului avariat;
  • Copie a certificatului de înmatriculare și a poliței de asigurare a autoturismului vinovat de producerea accidentului;
  • Cererea de despăgubire.

Formularul de Constatare amiabilă de accident (Constatul Amiabil) este tipărit și distribuit de societățile de asigurare autorizate să încheie asigurări pentru autovehicule.

Exemplu de Constat Amiabil poate fi accesat aici.